1.ŽNL: Derbi u Polači, Pakoštane dočekuju Novu Zoru

Vrijeme čitanja: 2 min

11.10-PETAK 17,00 sati HV POSEDARJE-ZL. LUKA

Posedarje nakon poraza u Pridrazi dočekuje momčad ZL. Luke. Vitezovi su u najavi prvenstva najavljivali velike stvari, ipak domaće izvedbe su odlične, dok s gostovanja nije došao niti jedan bod. Sigurno bodovi su neophodni pred susjedski derbi. Zlatna Luka dolazi lišena bilo kakva imperativa ali niz od tri pobjede ne želi prekinuti. Vitezovi pod jasnim utegom pobjede, Sukošanci psihološki samouvjereni mogu biti nezgodni. Vitezovi su veliki favoriti.


12.10-SUBOTA 16,00 sati DALMATINAC-VELEBIT

Dalmatinac još uvijek nije ušao u željeni ritam. U goste dolazi momčad koja odgovara Crničanima, momčad Velebita. Benkovčani u posljednje vrijeme svugdje dolaze otvorenog garda, vjerojatno će u takvim tonovima stići u Crno. Dalmatinac želi i vrijedi više od trenutnih 3 boda i ukoliko žele više pobjeda je imperativ. Dalmatinac je favorit ali Benkovčani itekako znaju biti neugodni.


13.10-NEDJELJA 16,00 sati POLAČA-ŠKABRNJA

Polača dočekuje susjede iz Škabrnje. Obje momčadi su kompletne i svi koju posjete Polaču moći će uživati u derbiju kola momčadi okomitih sklonosti s jasnim ciljem što prije do gola. Hitronoga momčad predvođena s kapetanom Š. Prtenjačom vjerojatno će krenuti oprezno i čekati svoj trenutak, dok će Škabrnjani pokušati preuzeti kontrolu susreta i svojim glavnim iglama L. Miletić , A. Žilić uvesti igru na svoj mlin. Polači prednost domaća terena i prvo teško iskušenje Škabrnje. Tko će koga bolje pročitati , Katuša ili Krajačić.

13.10. NEDJELJA 16,00 sati

DRAGOVOLJAC-HAJDUK Dragovoljac susretom protiv neugodnog Hajduka pokušat ce spasiti sezonu. Nitko nije niti u najgorim opcijama vjerovati da Dragovoljac nakon četiri kola imati jedan bod i hvatati posljednji voz u četvrtom kolu. Srzentić, Bašić, Vujević vjeruju da priča nije zaključena. Hajduk je dolazak u Poličnik najavio odličnom predstavom protiv vitezova. Godinama Pridražani uzimaju bodove u Poličniku, tako da domaćina očekuje teška zadaća. Dragovoljci su minimalni favoriti.

13.10 Nedjelja 16,00sati SABUNJAR-ZEMUNIK

Momčad Sabunjara posljednja tri susreta doživjela je tri poraza uz gol razliku 1-10. Pojačanja Viduka, Anić, Smolić i ostali imali su vrijeme adaptacije i očekuju se domaći bodovi. U goste dolazi momčad Zemunika čije izvedbe često osciliraju. Jedno je sigurno momčad Sabunjara morati će pokazati odličnu izvedbu za tri boda. Izjednačen susret.

13.10. NEDJELJA 16,00 sati

ARBANASI-BIBINJE Arbanasi opet teško dolaze do tri boda. Kako doći do prvog troboda kad u goste dolazi momčad Bibinja s odličnom formom. U ovom trenutku Bibinje imaju možda najbolju izvedbu u svim segmentima i trenutno su bez poraza. Jedini gost koji je favorit u ovom kolu i koji će diktirati ritam na gostujućem terenu .