Tri zlata, dva srebra i bronca predstavnika Taekwondo kluba Zadar na 14. Kondor Openu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su na 14. Međunarodnom turniru Kondor open u Zagrebu (Sutinska vrela) u konkurenciji preko 450 natjecatelja iz 42 ekipe, svih dobnih kategorija. Za juniore je ovo bio ispit pred odlazak na WTG1 Croatia open .

Junior TK Zadar, FRANE PAVIĆ je u kat. – 68 kg s pobjedom u polufinalu ,u finalu izgubio i osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.

Kod juniorki zlatnu medalju osvojila je MARTA ŽUPAN u kat + 68 kg uz dvije pobjede, dok se MEGI LERGA u istoj kategoriji uz jednu pobjedu našla u finalu sa Martom. To je bilo zadarsko finale u kojem je Megi osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

ARIANA OREČ je nastupila u kategoriji – 68 kg, odradila je finalnu borbu protiv Tene Štrčić iz Dubrave pobjedom 11:6 i osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

TEUTA USKOK u kategoriji – 59 kg polufinalnu borbu je izgubila i osvojila treće mjesto i brončanu medalju, dok je u istoj kategoriji NORA MILOLOVIĆ uz dvije borbe i pobjede izborila prvo mjesto i zlatnu medalju.

Juniori TK Zadar su u ekipnom poretku osvojili PRVO MJESTO, dok je TK Zadar u ukupnom poretku zauzeo peto mjesto. Samo natjecanje je bio dobar ispit za početak u jesenskom dijelu sezone.

Za dva tjedna mlađi kadeti, kadeti i juniori TK Zadra nastupaju na Livno open-u.