Šime Kraljević nakon poraza od Šibenke: “Ne može se igrati ako imate tri igrača s energijom, a dva bez!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Prilično dugo novinari su jučer čekali da se u press salonu Jazina pojavi i svoje viđenje nakon utakmice Sonik-Puntamika – Šibenka ponudi trener domaćina Šime Kraljević.

Razlog?

Nezadovoljstvo pojedincima za koje je smatrao da na jučerašnjem susretu nisu dali sve od sebe.

“Ono što smo znali jest da ćemo na donjem postu imati puno problema. Ali nije čak niti to problem koliko to što ne možete igrati ako imate tri igrača s energijom, a dva bez ikakve. Kad bi samo vidjeli kako mi treniramo, tu energiju i želju. Čini mi se da postoji određena blokada ako tu borbenost prenesemo na parket. Rekao sam igračima nakon utakmice, ili ćemo se homogenizirati ili ćemo riješiti to na dva načina. Ili će momčad napustiti netko od igrača ili će ići trener.”

Izustio je Kraljević u dahu pa nastavio:

“Ne želim da ovakav način igramo samo protiv favorita. Jer da smo mi u Sinju, bez podcjenjivanja Alkara, igrali na ovaj način mi bi tu utakmicu sigurno pobijedili. Sad nas očekuje gostovanje kod Hermes Analitica, izravnog konkurenta u borbi za opstanak. U Osijeku su vodili gotovo cijelu utakmicu što je samo znak da ako ekipa daje sve od sebe da se sa svakim može igrati. A ako ekipa igra individualnu košarku i svatko za sebe, onda tu nema sreće”, zaključio je Kraljević.

Foto: KK Sonik-Puntamika/Šime Zelić