1. Sonik ŽMNL: “Dva kola, a još nema remija”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Pomalo čudna situacija je da nakon odigrana dva kola još niti jedna utakmica nije završila podjelom bodova no ima vremena.

Vrsi u dosta oslabljenom sastavu su kontrirale Varoši bez neke pretjerane ambicije za pobjedom. Posljedica toga je uvjerljiva pobjeda zubara u dresovima Monaca.

Iznenađenje kola je uvjerljiva pobjeda Stanova i pad Kontrol biroa. Uvijek je senzacija kada prvak izgubi, a veliku pobjedu Stanova je potpisao maestralni Đikić.

Sveti Ante nastavlja s uvjerljivom igrom i pobjedama. Poljica su držala prednost no onda se upalila Dedina mašina i nije stala tj.stala je na šestici. Lijepo zvuci smiljevačka priča na početku dok se Poljica moraju sto prije resetirati.

Samba je pokušavala i borila se sa Idassom no upisan je novi poraz. Idassi se vratila boja u lice, a i Vinketa na klupu, slučajno ili ne.

Puntamika je upisala prvu pobjedu, a žrtvu su našli u Primorcu. Daleko je to bilo od lagane pobjede no kapital od dva gola razlike su ipak sačuvali ponajviše zaslugom svog vratara Draževića koji je u očaj dovodio igrače Primorca.

Derbi kola je prošao bez Tihe Kneževića, ali s Tinom u naslovnoj ulozi. Ploča se dugo odbijala predati i uspjeli su u tom naumu. Utakmica je dugo bila otvorena i napeta no pobjeda i bodovi su otišli na stranu Tina.

Gauni u utorak u Biogradu ugošćuju Plovaniju.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar