1.Sonik ŽMNL: Slijede nova uzbuđenja a tek je sezona počela

Vrijeme čitanja: < 1 min

Ne stignu se dojmovi ni slegnuti, a već kreće nova runda.

Odmah na startu subote imamo derbi kola, dvoboj Vrsi i Varoši. Zubari su odlučni da zadrže jedinicu do kraja dok su Vrsi spremni iskoristiti svaki kiks i poklon. Čak su iznenađujuće dobro reagirali prošlo kolo kada se zna da su ostali bez dva ključna igrača.

Mali derbi je sraz Stanova i aktualnih prvaka, Kontrol Biroa. Ukoliko Stipe Pinčić ponovi briljantin iz prošle etape lakše će njegova ekipa do bodova. Ipak, aduti Tumine bojne su opipljivi i s radošću čekamo ovaj dvoboj.


Sveti Ante je na lijep način otvorio sezonu no slijedi novi ispit pod imenom Poljica. Obje ekipe su u pomlađenim sastavima s dobrom dozom trke i nadaju se pobjedi, a to je prvi preduvjet za odlično haklanje među golovima.

Puntamika nakon poraza traži iskupljenje protiv Primorca. Međutim ista misija čeka i njihovog protivnika pa su bodovi skoro imperativ i jednima i drugima. Iako je možda rano za takvu dijagnozu već u drugom kolu no poznavajući karakter momčadi…

Idassa Nadin je porazom startala u ligu, isto kao i Samba. Pobjeda se nameće za kraj sretnog vikenda objema momčadima no do toga neće doci. Samba je dosta pomlađena i zanimljivo će biti pogledati koliko mogu protiv iskusne Idasse.

Tin je u većini utakmica lige favorit pa je tako i sa Pločom. Međutim dosta ozbiljno misle na kraju grada i svaku utakmicu ulaze optimistično. Tin je pak s druge strane moćan s pojedincima koji mogu u svakom trenutku riješiti utakmicu.

Utorak vodi Plovaniju u Biograd na megdan Gaunima. Motiva neće manjkati no treba vidjeti koji još začin treba za dobar bodovni zalogaj. Gauni su na svom terenu dobri i neugodni i sigurno je da nas čeka dobra utakmica.

Tekst: Krešimir Zrilić