Mate Čačić igrač VK Zadar 1952: “Odigrali smo odličnu momčadsku utakmicu i to je ono što nam treba biti smjernica za dalje”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odličnu partiju na otvaranju nove sezone u Triglav A2 regionalnoj ligi odigrao je i mladi vaterpolist Zadra 1952, Mate Čačić. Upravo njegova dva pogotka na otvaranju susreta protiv Medveščaka usmjerila su susret u smjeru kojem su se domaćini i nadali.

Jesu li se dojmovi slegnuli.

„Jesu, međutim ostalo je zadovoljstvo jer smo odigrali jednu odličnu utakmicu koju možemo iskoristiti i kao poziv svim našim navijačima da nas u još većem broju bodre i dalje. Prva prilika je već sada ovaj vikend kada dočekujemo Nais. Puno nam znači ta podrška, bilo je odlično protiv Medveščaka, nema razloga da tako ne bude i protiv Naisa”.

Četiri pogotka dao je „Medi” Čačić.

„Tako je ispalo, haha. Ne bih nikoga posebno izdvajao pa tako niti sebe. Odigrali smo odličnu momčadsku utakmicu i to je ono što nam treba biti smjernica za dalje. Trebamo se okrenuti još jače treninzima, oni su mjerilo svega. Tako ćemo iz utakmice u utakmicu napredovati i vjerujem da nas očekuje još dosta pobjeda ove sezone” – istaknuo je Mate Čačić.