Kuglači dočekuju Velebit. Mario Baljak: “U ovom susretu nepoznanica nema!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon poraza u Splitu od prošlosezonskog državnog doprvaka Mertojaka na otvaranju nove prvenstvene sezone, kuglače Zadra u subotu očekuje i prva domaća utakmica u sklopu 2. kola Prve hrvatske kuglačke lige.

U kuglanu Mocire stiže dobro im znani protivnik, Velebit. Momčad je to u kojoj igraju brojni bivši igrači Zadra, a koji i danas treniraju na stazama Mocira, pa stoga i ne čudi kada kapetan Zadra Mario Baljak naglašava kako u ovom dvoboju nepoznanica nema.

„Ama baš nikakvih. Znamo o kakvim se igračima radi i znamo da su jako jako opasni. Nisu za podcijeniti iako se možemo staviti u ulogu blagih favorita. Svi smo na broju i  jedva čekamo da susret počne i prilično sam siguran ukoliko ponovimo igru iz Splita da ćemo onda mi biti ti koji ćemo na kraju slaviti.“

A poraz u Splitu Baljaku je prilično teško sjeo unatoč tome što je i sam izjavio kako se prema Poljudu otputovalo bez previše očekivanja.

„Istina, nismo se nadali pobjedi protiv Mertojaka koji je, već sam to naglasio a sada mogu i potvrditi, jedna od najboljih ekipa ove sezone. Međutim, igrali smo odlično i bili smo jako blizu. Nekoliko je dvoboja završilo tek sa par drva u njihovu korist i to je prelomilo utakmicu.“

Susret između kuglača Zadra i Velebita igra se u subotu, 21. rujna s početkom u 14 sati.