3. Memorijal “Zdravko Dacijar” za odbojkaše sutra na Višnjiku

Vrijeme čitanja: 2 min

Odbojkaški klub Zadar sutra će se po prvi put ove sezone predstaviti svojim navijačima. Već tradicionalno u organizaciji Odbojkaškog kluba Zadar krajem rujna igra se turnir posvećen ocu zadarske odbojke Zdravku Dacijaru. Za razliku od prva dva izdanja, kada se igrao i muški i ženski dio turnira, 3. Memorijal „Zdravko Dacijar“ ove se godine razdvojio na dijela pa se sutra, u subotu 21. rujna igra samo u muškoj konkurenciji, dok će se ženski dio igrati početkom listopada.

Predsjednik i trener u Odbojkaškom klubu Zadar, Robert Kresoja.

„Nažalost, ove smo godine morali razdvojiti muški i ženski dio turnira jer se nisu nikako mogli poklopiti dani kada se turnir mogao odigrati u dva dijela, odnosno u njegovom muškom i ženskom dijelu.“

Svi zaljubljenici u ovaj sport tako će sutra na djelu moći vidjeti igrače OK Zadar koji će se ove sezone natjecati u elitnom razredu hrvatske odbojke, Superligi.  Na turniru uz domaćina Zadar nastupaju još momčad Bihaća i Medicinara Trnje.

„Lijepa je to prigoda da se odigraju neke utakmice prije početka sezone što je uvijek dobro. Pogotovo kod nas gdje se svaki put na početku sezone momčad praktički cijela izmjeni. Iz tog razloga je dobro odigrati nekoliko prijateljskih utakmica da se dečki bolje upoznaju na terenu i malo zbliže kroz igru. Naravno, prigoda je to i da se prisjetimo našeg dragog Zdravka koji je jako puno dao zadarskoj odbojci i bez kojeg ni naš klub ne bi bio tu gdje je.“

Turnir u subotu započinje u 11 sati i 45 minuta utakmicom između Zadra i odbojkaša Bihaća, druga utakmica na rasporedu je od 13 kada se sastaju momčadi Bihaća i Medicinara Trnje, dok će turnir u posljednjoj utakmici zaključiti odbojkaši Zadra i Medicinara Trnje u 14 sati i 15 minuta. Sve utakmice igrat će se u dvorani 1 Športskog centra Višnjik.