1.ŽNL : Vežite se, polijećemo

Vrijeme čitanja: 2 min


14.09- SUBOTA 17,00 sati DALMATINAC-ŠKABRNJA

Čast otvaranja prvenstva pripada derbiju u Crnom. Obje momčadi moraju prezentirati ono što je odrađeno u pripremnom periodu. Obje momčadi sanjaju velike stvari. Susret će pokazati koliko su ambicije obje momčadi opravdane. Dalmatinac želi prvenstvo otvoriti trobodom prije odlaska u Filip i Jakov, dok Škabrnja želi potvrditi najveće ambicije. Domaćini su lagani favorit i ništa više. Derbi očekuje dobru posjetu unatoč terminu odigravanja županijskog derbija 3 HNL jug između Zadra i Primorca iz Biograda.

14.09-SUBOTA 17,00 sati HNK VELEBIT-NK ZLATNA LUKA

Čast otvaranja prvenstva uz navedeni debi pripada i momčadi Velebita i Zlatne Luke. Izmijenjena momčad Velebita je favorit na svojem domaćem terenu, dok Sukošanci testiraju svoja kvalitetna pojačanja. Zanimljiv susret očekujemo u Benkovcu s jasnim predznakom da je Velebit favorit.


15.09-NEDJELJA 17,00 s HV POSEDARJE-ZEMUNIK

Vitezovi i Posedarje s nestrpljenjem očekuju prezentaciju Gegijevih vitezova. Mukotrpno se radilo ovo ljeto u Posedarju. Prezentaciju stečenog vidjet ćemo protiv nepredvidljivog Zemunika. Šime Ivković svoj debi na klupi želi pamtiti po dobrom. Vitezovi su izraziti favoriti u ovom susretu i bilo kakav rezultat osim pobjede domaćina je iznenađenje.


15.09-NEDJELJA 17,00 Sati NK HAJDUK-NK BIBINJE

Jedan od zanimljivih susreta prvog kola gledati ćemo u Pridragi. Hajduk želi novog- starog trenera Kristijana Tutu promovirati pobjedom. Bibinje žele pokazati da se mogu uključiti u borbu za sam vrh. Hajduk je favorit na neosvojivoj tvrđavi, koja nije osjetila bol poraza na svom terenu nevjerojatnih dvije i pol godine. Pridraga spada u zaista interesantan susret vrijedan posjete.


15.09-NEDJELJA 17,00 Sati DRAGOVOLJAC-NOVA ZORA

Momčad Dragovoljca na otvaranju sezone želi prezentirati dobro odrađene pripreme pred domaćim navijačima pobjedom. Svi atributi u ovom trenutku su na momčadi Mišela Jelenković. Gosti dolaze jasnim ambicijama niskog bloka i otupiti oštricu domaćina u prvih pola sata i zatim vrebati svoju šansu. Dragovoljcima je gubitak bodova je nezamisliv, Nova Zora sanja bod. Dragovoljac je favorit u ovom susretu.

15.09-NEDJELJA 17,00 sati SABUNJAR-PAKOŠTANE

Pakoštane odlaze s jasnim ciljem u Privlaku. Cilj se ogleda u pobjedi i nastavku zlatne proljetne serije. Obrana titule je jasan cilj , što sugeriraju i ovo ljetna pojačanja. Sabunjar se mora baciti na glavu ukoliko želi nešto više od poraza. Gosti su favoriti i takvim gardom i dolaze u Privlaku sa svojim strategom Gavrilovskim. Sabunjari već na otvaranju sezone moraju pokazati odličnu predstvau ili u suprotnom bodovi odlaze u smjeru pakoštana. Pakoštane su favoriti susreta ali ne smiju podcijeniti pravilo domaćeg terena,

17.09-UTORAK 17,00 sati ARBANASI-POLAČA

Psihološki obnovljene momčadi žele pokazati da je prošlogodišnja sezona bačena u zaborav. Tko će imati otvaranje iz snova u vidu tri boda. Arbanasi si dobili iskustvo i kvalitet, Polača je u cijelosti mobilizira i prijeti sa svih pozicija. Unatoč domaćem terenu, susret označavamo krajnje neizvjesnim i otvorenim.