Sve je zanimljivije na boćarskim terenima diljem županije

Vrijeme čitanja: 2 min

Odigrano je drugo kolo u županijskim ligama. U 1. ligi iznenađujuća je pobjeda Ruplja u gostima kod Zemunika, čime je Zemunik i dalje jedini klub bez bodova. Debeljak je nakon ovogodišnjeg ulaska u prvu ligu osvojio prve bodove, uvjerljivom pobjedom protiv Slivnice, dok su Lišane pobjedom nad Podgradinom ostale na maksimalnom učinku i drže lidersku poziciju ispred Hajduka koji je uzeo bod u gostima kod Grgura Ninskog.

U 2. ligi Paljuv nastavlja sa odličnim igrama i sa gostovanja iz Biograda se vraća sa novim bodovima. Prošlogodišnji prvak 3. lige Smilčić je došao do prve povijesne pobjede u drugoj ligi uvjerljivom pobjedom protiv Vrsi, čime su nagovijestili da će gostujuće ekipe teško do bodova na njihovom terenu. Sveto Brdo je također uzelo bodove na gostovanju kod prošlogodišnjeg prvoligaša Brodarice čime su ih ostavili na posljednjem mjestu tablice bez ijednog osvojenog boda.

U 3. ligi Podvršje i Bokanjac su odlično krenuli u novu sezonu sa dvije pobjede i trenutno dijele prvu poziciju. Bokanjac je kod novog kluba Dračevca ostvario uvjerljivu pobjedu, dok je Podvršje odnijelo vrijednu pobjedu na teškom gostovanju u Dinjiški. Dva susreta su odgođena i biti će odigrani kroz tjedan.

U 3.HBL ligi naši predstavnici su ostvarili 2/3 pobjede. Velebit je u Benkovcu ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Kijeva 17:07, dok je Povljana napravila senzaciju i pobijedila splitsku Nadu u gostima 13:11. Crvene kuće su u gostima izgubile od Stivana 18:06.

  1. ŽUPANIJSKA LIGA

ZEMUNIK 10 : 14 RUPALJ

GRGUR NINSKI 12 : 12 HAJDUK

LJUBAČ 17 : 7 SVETI MARTIN

DEBELJAK 18 : 6 SLIVNICA

LIŠANE 16 : 8 PODGRADINA

Poredak: Lišane 6, Hajduk 4, Debeljak, Sveti Martin, Slivnica, Podgradina, Ljubač, Rupalj 3, Grgur Ninski 1, Zemunik 0

2. ŽUPANIJSKA LIGA

BRODARICA 8 : 16 SVETO BRDO

SVETI NIKOLA 14 : 10 VETERAN

BULIN 18 : 6 POLJICA BRIG

SMILČIĆ 18 : 6 VRSI

ADRIABULIN 9 : 15 PALJUV

Poredak: Paljuv 6, Poljica Brig, Veteran, Adriabulin, Vrsi, Bulin, Smilčić, Sveto Brdo, Sveti Nikola 3, Brodarica 0

3. ŽUPANIJSKA LIGA

PERUŠIĆ : ZADAR odgođeno

BARTOL KAŠIĆ 10 : 14 PODVRŠJE

DRAČEVAC NINSKI 4 : 20 BOKANJAC

ZLATNA LUKA : NOVIGRAD odgođeno

RAŠTANE DONJE 18 : 6 BENKOVAC

POLJICA – slobodna

Poredak: Podvršje, Bokanjac 6, Poljica, Novigrad, Raštane Donje 3, Zadar, Bartol Kašić 1, Dračevac Ninski, Benkovac 0

Tekst: Matej Pešut