Triatlon klub Zadar ovih dana obilježava 10. godišnjicu svog postojanja

Vrijeme čitanja: < 1 min

Iza nas je 10 prekrasnih godina kroz koje smo veliki broj ljudi upoznali s ovim sve popularnijim sportom. Kroz programe TK Zadar prošao je veliki broj rekreativaca koji se natječu u svim triatlonskim distancama i kategorijama, od supersprinta do Ironmana. Osim rekreativaca, TK Zadar ima i svog prvog elitnog sportaša koji sudjeluje na brojnim natjecanjima izvan Hrvatske.

Organizirali smo veliki broj natjecanja koja su postala brend našeg grada i regije. Dugi otok triatlon, Akvatlon Zadar i Zadar Night Run samo su neki od tih sportskih događaja poznatih, ne samo u Zadru, već u cijeloj Hrvatskoj. Organizatori smo i niza lokalnih utrka kao što su Privlaka Run, Uspon na Sv. Mihovil, Silba Akvatlon, Triatlon Sv. Filip i Jakov i Bibinje Summer Run koje svaku godine privlače sve veći broj sudionika.

Posebno smo ponosni i na svoje trenere koji već 10 godina marljivo skupljaju iskustvo i znanje kroz niz seminara i edukacija u Hrvatskoj i svijetu.

Škola trčanja Zadar nastala je kao nastavak na uspješan rad našeg kluba kao i prva Škola nordijskog hodanja u Zadru.

Škola triatlona za najmlađe koja djeluje posljednjih nekoliko godina, nešto je što nas posebno veseli jer iz godine u godinu upisuje sve veći broj djece.

Nadamo se da će i idućih 10 godina biti jednako uspješne kao i ove dosad, a vas pozivamo da se pridružite našem rođendanskom slavlju sudjelujući na nekom od događaja koje smo pripremili 😊

Zadarski tjedan multisporta osmislili smo kao niz događanja s kojima želimo još naših sugrađana uvesti u svijet rekreacije i multisporta te pokrenuti i naše najmlađe.

Raspored događanja:

21.9. Dugi otok triatlon

28.9. Uspon na Sv.Mihovil

29.9. Akvatlon Time trial

2.10. Otvoreni trening trčanja

3.10. Predavanje na temu “Djeca u sportu”

4.10. Duatlon spretnosti za djecu

5.10. 4SheRun

Vidimo se!

Vaš Triatlon klub Zadar