Čiksice zaustavljene u četvrtfinalu turnira u Sv. Nedelji

Vrijeme čitanja: < 1 min

MNK Futsal Super chicks Poličnik nastupio je na međunarodnom turniru trofej grada Sv. Nedelje u futsalu za žene. Sudjelovalo je 11 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Čiksice su bile smještene u skupinu B sa Žnk Agram i Žmnk Mirlović Zagora. Utakmice u skupinama su se igrale 2×10 minuta, a četvrtfinale 2×12 minuta. U prvoj utakmici protiv Žnk Agram su cure odigrale neriješeno 2:2 strijelci su bili Sara Ivandić i kapetanica Ana Petrović. 

U drugoj utakmici rezultat je bio 0:0 protiv Žmnk Mirlović Zagore.  Kao drugoplasirani sa 2 osvojena boda su prošle u četvrtfinale turnira i igrali protiv prvakinja Slovenije Slovenskih Gorica. Utakmica zanimljiva i neizvjesna do samog kraja, na kraju je završilo 0:0 i pristupilo se izvođenju šesteraca. Slovenska vratarka je obranila sva 3 šesterca našim curama(Bačar, Petrović i Ivandić). Naša vratarka Skendrović je obranila 1 šesterac, dok su Slovenke zabile jedan i plasirale se u polufinale.

Futsal Super Chicks: Adamović(V), Skendrović (V), Petrović (C), Žilić, Ivandić, Devčić, Bačar, Škvorc, Kovač.Treneri: Luka Marinović i Josip Pedić.