Žunić ipak na Memorijalu Ivana Ivančića! Ali samo kao televizijski komentator…

Vrijeme čitanja: < 1 min

5. Memorijal Ivana Ivančića održat će se danas s početkom u 19 sati i 30 minuta kod zagrebačkih fontana i Nacionalne sveučilišne knjižnice, a na njemu će nastupiti svi najbolji svjetski bacači kugle među kojima i hrvatski rekorder, trenutačno deveti kuglaš svijeta, Filip Mihaljević.

Jedan od favorita natjecanja je svakako novozelandski bacač kugle i aktualni svjetski prvak Tom Walsh koji lovi svoju četvrtu pobjedu u Zagrebu.

Zadranin Stipe Žunić, osvajač brončane medalje na prošlom Svjetskom prvenstvu u Londonu i često viđen gost na ovom natjecanju, zbog ozljede je odlučio završiti sezonu i propustit će nastup kod fontana, ali će dati svoj doprinos spektaklu u ulozi stručnog televizijskog komentatora.

“Neće me biti s ovim veličanstvenim bacačima. Trudit ću se profesionalno prokomentirati njihove nastupe, a ono što očekujem su daleki hici i fantastično natjecanje kao što je svake godine. Imamo sada i Filipa koji je ove godine jako dobar i tradicija hrvatske kugle u svjetskom vrhu se nastavlja”, rekao je Žunić na konferenciji za medije.

Memorijal Ivana Ivančića tradicionalno je natjecanje kuglaša koje je uvod u 69. izdanje Hanžekovićevog memorijala a koje se sutra održava na atletskom stadionu Mladosti uz Savu.