Postani i ti dio pobjedničkog tima Boksačkog kluba Ares

Vrijeme čitanja: < 1 min

Upisi počinju s 02.09. kad kreće i nova sezona a naši natjecatelji naporno treniraju već mjesec dana kako bi što spremniji ušli u nadolazeću sezonu. 

Naš klub je u zadnje dvije sezone osvojio 20 državnih medalja što ga svrstava u sam vrh Hrvatskog boksa. 7 ZLATA, 6 SREBRA i 7 BRONCI, na državnim prvenstvima kao i 13 medalja na međunarodnim turnirima te 6 medalja na domaćem turniru koji se održao u Zagrebu ove godine a naš trener Niko Marketin je i drugu godinu zaredom izbornik mlađih kadeta koji je izabran na temelju rezultata postignutih od strane kluba a većina naših boksačica i boksača su u reprezentaciji Hrvatske za koju osvajaju medalje na međunarodnim ringovima. 

U sljedeću sezonu ulazimo sa dvadesetak natjecatelja. Naš stručni tim trenera s 18.godišnjim boksačkim iskustvom posjeduje licencu HBS-a kao i AIBA međunarodne boksačke organizacije te će u sljedećoj godini naši treneri imati visoko obrazovanje, Vedran Bajlo diplomirani specijalist Kineziterapije a Niko Marketin diplomirani specijalist Boksa na Kineziološkom fakultetu u Splitu.

 Naši treneri se također dodatno educiraju na raznim seminarima kako bi se usavršavali za rad s djecom i mladima. 

Također naš klub sudjeluje i organizira javne tribine kao što je “BOKSOM PROTIV NASILJA” i radionice te obilasci dječjih vrtića i osnovnih škola a sve u svrhu kako bi potakli nenasilje u istim ustanovama. 

Naš klub okuplja velik broj djece i mladih koje se uči ne samo boksačkoj tehnici već i poštivanju, poniznosti, dobivaju na samopouzdanju….i naravno da sutra postanu zdravo društvo. 

Postani i ti dio pobjedničkog tima.