NOŠK pod vodstvom trenera Alena Juričića krenuo s pripremama

Vrijeme čitanja: < 1 min

Pod vodstvom trenera Alena Juričića, danas su seniori Noška krenuli s pripremama za novu sezonu u 2. ŽNL.

Na prvom treningu okupilo se 12 igrača. Nekolicina nije mogla prisustvovati treningu zbog radnih obveza i ozljeda koje vuku s raznoraznih malonogometnih turnira diljem županije.

Također su na prvom treningu viđena i neka nova lica. Nakon uvodne trenerove riječi, igračima se obratio i Branimir Sinovčić, sportski direktor, kao i Ive Blašković, predsjednik kluba te im poželjeli jednu dobru i uspješnu sezonu, bez ozljeda.

“Nakon nekoliko sezona traženja i ispadanja u 2. ŽNL, ove sezone očekujem maksimalan angažman svih igrača i ljudi u klubu. Moj cilj kao trenera ove sezone je vrlo jasan, sam vrh u drugoligaškom društvu. Kroz cijelu svoju karijeru stremio sam ka boljemu i višemu. Iz treninga u trening, pokušavam svim silama to prenijeti i na svoje igrače. Naravno da je nogomet takav sport, u kojemu postoje usponi i padovi, ali uvijek trebamo nastojati izaći kao pobjednici. Mišljenja sam da tako razmišljaju i u upravi, jer jedino djelujući na taj način, možemo očekivati dobar rezultat – rekao je trener Juričić za klupsku stranicu.