04 pro 2021
Mislav Karoglan nakon Zadra karijeru nastavlja kao trener juniora HNK Hajduk
Nogomet

Mislav Karoglan nakon Zadra karijeru nastavlja kao trener juniora HNK Hajduk

Mislav Karoglan nakon rastanka sa NK Zadar nije dugo čekao na novi angažman. Naime, ovaj mladi stručnjak karijeru će nastaviti kao trener juniora u HNK Hajduk s kojima je jučer krenuo s pripremama za novu sezonu. Društvo na klupi pravit će mu Ivan Vukasović, a na pripreme su izveli ukupno 34 igrača i dva vratara.

Karlo Sentić, Ivan Perić, (vratari) te David Iličić, Bruno Unušić, Filip Brekalo, Luka Škaričić, Marin Vujčić, Marin Mamut, Josip Mijatović, Vice Birkić, Tin Jurica, Nikola Kušeta, Bruno Jenjić, Dino Klarić, Mark Bushaj, Tino Blaž Lauš, Luka Buble, Stipe Biuk, Mateo Nikl, Franko Petric, Fabio Kovačević, Luka Mamić, David Katuša, Mate Grabovac, Toni Botica, Domagoj Topić, Marin Ljubičić, Ante Bekavac, Marko Domančić, Bruno Galić, Tvrtko Buljan i Stipe Vladušić. Nekoliko igrača očekuje se na probi, na prvi trening stigla su četvorica: Luka Brečić, Nikola Kadijević, Dorijan Osmanollaj i Slav Ivaylov Petkov.

Nakon nekoliko zajedničkih treninga formirat će se dvije momčadi – juniori (HNL) i juniori II koji će nastupati u 1 NL Središta Split.

Tekst: Sport023/HNK Hajduk; Foto: HNK Hajduk