Zadarski Nadal Hrvoje Grgurović opet na tronu

Vrijeme čitanja: 2 min

Hrvoje Grgurović opet je najbolji teniski rekreativac u Županiji. U finalu proljetne lige s uvjerljivih 6:2, 6:1 bio je bolji od Perice Šarina.

Zadovoljan je Hrvoje načinom kako je odigrao samu završnicu proljetnog djela, točnije susrete četvrtzavršnice, polufinala i u konačnici i finala.

„Jesam, bio sam uvjerljiv jer nisam izgubio niti jedan set. Ponosan sam i sretan radi toga jer put do realizacije toga nije bio nimalo lagan. U četvrtfinalu sam igrao s iskusnim Radovnikovićem, u polufinalu me čekao Miliša koji je jako nezgodan igrač, trkački moćan i bilo je jako teško. Finale protiv Šarina nije bilo lagano kako možda izgleda radi rezultat. Iskusan je igrač, dosta borben i sretan sam što sam uspio meč dobiti u dva seta”.

Hrvoje je jedan od zaštitnih likova ove lige, načini na koji proslavlja svoje bodove su uistinu specifični.

„Igram sa srcem, u ovo sam uložio jako puno truda i treninga, ništa nije palo s neba. Volim i podršku sa strane, to mi puno znači”.

Naslov je opet u njegovim rukama.

„U 2017. sam osvojio dva prva mjesta, 2018 dva treća. Sada sam opet na vrhu, sretan sam i želja je tu i ostati”.

Sama liga.

„Sve kvalitetnija, došlo je puno dobrih igrača te je samim tim i kvaliteta podignuta na viši nivo. Put do trofeja je puno teži te mi je zato ovaj naslov još i draži”.

Na kraju je Hrvoje uputio i pozdrave.

„Ovom mom uspjehu su puno pridonijeli prijatelj Toni Krešić, trener Toni Dujmenović, sparing partneri Niko Colić i Ivan Bevanda te moja rodbina koja me došla bodriti u velikom broju. Ovo je isto njihov uspjeh kao i moj, hvala im još jednom” – zaključio je Grgurović, zadarski Nadal.

Foto: Vladimir Ivanov