Teniska liga rekreativaca: Pobjede Grgurovića i Škarice

Vrijeme čitanja: 2 min

Susretima za poredak jučer je na terenima TK Zadar završila proljetna tensika liga rekreativaca Zadarske županije.

U susretu za treće mjesto kod žena bolja je bila Antonija Goja od Josipe Pupovac. Nakon zanimljivog dvoboja Goja je slavila rezultatom 5:7, 6:3, 10:8.

Ništa manje neizvjesno nije bilo niti u finalnom ogledu kod žena između Sonje Škarica i Maje Buća. Škarica je u ključnim trenucima bila smirenija te je došla do slavlja sa 7:5, 4:6, 10:7.

Sonja Škarica i Antonija Goja

Kod muškaraca sastali su se u srazu za treće mjesto Josip Miliša i Zdenko Žepina. Miliša je prohujao i stigao do uvjerljive pobjede 6:1, 6:1.

I finale je bilo poprilično jednosmjerna ulica. Hrvoje Grgurović nakon što je dan prije u polufinalu porazio osvajača zimske lige Josipa Milišu, dobru formu potvrdio je i jučer. S glatkih 6:2, 6:1 porazio je Pericu Šarina.

Zadovoljan je po završetku još jedne lige bio voditelj natjecanja Tomislav Paleka.

„Prije svega čestitam svim sudionicima jer smo uspjeli i ovog puta sve dogurati do kraja. I po samom finalu i dolasku velikog broja posjetitelja vidi se da je ova liga već odavno saživjela i to je najveći dobitak. Imali smo do sada i najveći broj natjecatelja, bilo ih je 134, od toga 20 žena. Hrvoje je odlično odradio završnicu i opet se vratio na tron, zaslužio je to. Sonja je nakon osvajanja zimske lige sada i na proljetnoj otišla do kraja. Odmora nema, kreću prijave za novu ligu, zimsku, koja počinje 26. kolovoza”.

Za treće mjesto žene:

Goja – Pupovac 5:7 6:3 10:8

 Finale:

 Škarica – Buća 7:5, 4:6, 10:7

 Za treće mjesto muškarci:

 Miliša – Žepina 6:1, 6:1

 Finale:

 Grgurević – Šarin:

 6:2, 6:1