Snježana Jurinić nova stara predsjednica Športske zajednice Grada Zadra

Vrijeme čitanja: < 1 min

U press salonu dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je izborna skupština Športske zajednice Grada Zadra za mandatno razdoblje 2019. – 2023.

Za novu staru predsjednicu na još četiri godine izabrana je Snježana Jurinić dok je potpredsjednik postao Ante Zanki iz Judo kluba Zadar.

„Hvala svima koji su mi dali opet svoj glas. Osnovni cilj je u sljedećem periodu uključiti što više djece, mladih ali i rekreativaca u sport. Treba krenuti s tjelesnim vježbanjem već od vrtićke dobi i u planu je uvesti u vrtiće barem dva puta tjedno vježbanje. Također, želimo objediniti sve sportske građevine, napraviti registar sportskih građevina na lokalnoj razini da se možemo registrirati kod Središnjeg ureda kako bi se mogli prijaviti na razne natječaje za infrastrukturu jer bez nje nema ni sporta. Imamo sreću da imamo ŠC Višnjik na čemu nam svi zavide. Još je želja je uvesti i stipendije sportašima i to onih treće i četvrte kategorije. To bi bilo izvrsno i svim tim mladim sportašima bi bio veliki poticaj i za daljnji rad” – istaknula je Snježana Jurinić.

Izvijestila je Jurinić skupštinare o nedavnoj dodjeli Nagrade Milan Neralić, koju je utemeljio Hrvatski olimpijski odbor, upravo ŠZGZ-a za postignuća u svom djelovanju, te zahvalila svim udrugama, savezima, klubovima i pojedincima koji su ustrajno pridonosili ostvarivanju svih planova i programa.

Foto: Šc Višnjik/Nenad Opačić