Sjednica NO NK Zadar s.d.d. otvorena i za medije

Vrijeme čitanja: < 1 min

Poštovani predstavnici medija,

U petak (14.06.) s početkom u 8:30 na stadionu Stanovi održat će se sjednica Nadzornog odbora Nogometnog kluba Zadar s.d.d.

S obzirom na specifičnost i delikatnost situacije u kojoj se NK Zadar nalazi, smatramo neophodnim da sve radnje i događaji u klubu budu maksimalno transparentni i otvoreni prema javnosti.

Upravo s tim ciljem, kako bi građani grada Zadra, koji putem gradskog proračuna izravno financiraju NK Zadar, bili što bolje upućeni u aktualnu situaciju u klubu i probleme s kojima se borimo, Uprava kluba odlučila je pozvati i medije na navedenu sjednicu NO-a.

Predstavnici medija će tako, kao promatrači, imati priliku iz prve ruke vidjeti kako funkcionira Nogometni klub Zadar i na koji način rade i razmišljaju ljudi koji ga vode, a nakon završetka sjednice ostavili bismo vrijeme od otprilike pola sata za izravnu komunikaciju, kako biste mogli postaviti dodatna pitanja i što kvalitetnije izvijestiti javnost o situaciji u klubu.

Stoga vas ovim putem pozivamo sutra u 8:30 u prostorije Nogometnog kluba Zadar u vjeri da ćete podržati ovu ideju dodatnog otvaranja kluba prema javnosti.

Svetko Ćustić

Direktor Nogometnog kluba Zadar s.d.d.