Tići NK Sabunjar zaustavljeni u četvrtfinalu turnira u Drnišu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Tići NK Sabunjar iz Privlake nastupili su na turniru u Drnišu.

U skupini su bili s domaćinom Doškom, Dinarom i Mihovilom iz Šibenika. Prva utakmica protiv Dinare donijela je njihovu dominaciju i velik broj propuštenih šansi, na kraju rezultat 2:2.

Druga utakmica protiv domaćina Doška, tvrda utakmica u kojoj su bili bolji prvo poluvrijeme, dok su domaćini bili bolji u drugom, rezultat najpoštenijih 1:1.

Zadnja utakmica u skupini protiv Mihovila dugo su se Sabunjari mučili, lopta nije htjela u gol, na kraju u zadnjim sekundama zabijaju pogodak i pobjeđuju 1:0, te zauzimaju drugo mjesto u skupini.

U četvrtfinalu su za protivnika imali Omladinac iz Splita koji su bili prvi u skupini ispred Imotskog. Također tvrda utakmica gdje su Splićani bili bolji za taj jedan gol, i zasluženo slavili sa 1:0.

Jurica Zanki, Škola nogometa NK Sabunjar
“Dobar turnir smo odigrali, bilo je jako vruće i dečki su ostavili zadnji atom snage na terenu. Još jednom smo se pokazali u dobrom izdanju, odigrali 4 kvalitetne utakmice s dobrim protivnicima i možemo biti zadovoljni jer je ova generacija pokazala na svim turnirima da se može nositi sa svima, ali i vidjeli smo nedostatke na kojima moramo raditi i ovo je jedan veliki motiv za daljnji rad na treninzima. Hvala roditeljima na prijevozu i pomoći oko naših tića u svim segmentima”.