B. Longin, sportski direktor KK Zadar: “Kroz desetak dana znat će se puno više, ostajem li ja i stručni stožer”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Dojmovi nakon majstorice s Cedevitom još se nisu slegnuli. Žal ostaje, ali povratka više nema. Sezona je za momčad iz Krešinog doma stigla do kraja.

Kako ju je vidio sportski direktor KK Zadar, Branimir Longin. Zadar je tek u kvalifikacijama sačuvao status ABA ligaša, u državnom prvenstvu zapeo je u polufinalu isto kao i u Krešinom Kupu.

„Sezona je bila jako turbulentna, mislili smo da će biti puno bolja. Vjerovao sam da ćemo se konsolidirati na vrijeme, da ćemo prije i proigrati. ABA ligu smo sami zakomplicirali, na kraju smo se uspjeli izvući. PH je proteklo kako je trebalo, eto šteta što nismo uspjeli ući u finale. Definitivno, sezona nije onakva kakvu smo priželjkivali, kroz nekoliko dana imat ćemo sastanke i NO pa ćemo sve prokomentirati i podvući crtu gdje smo”.

Što Longin sebi naviše prigovara.

„Mislim da je svima jasno da su i loše igre proizašle iz toga što nismo imali pravog razigravača s kojim bi sve bilo lakše. Možda je trebalo izdvojiti više novaca za takvog igrača ili malo bolje birati sa sredstvima kojima smo imali na raspolaganju. Propusta je bilo i ja od toga ne bježim”.

Ostaje li Branimir i dalje sportski direktor, a Nazor trener.

„Sve će se znati kroz desetak dana, sve opcije su otvorene, NO bit će brzo kao što sam rekao a onda će se sve znati, u vezi stručnog stožera te budućnosti svih nas”– dodao je Longin.