04 ožu 2021
J. Perković, NK Abeceda: “Podignuli smo kvalitetu rada i postali smo ozbiljan klub”
Nogomet

J. Perković, NK Abeceda: “Podignuli smo kvalitetu rada i postali smo ozbiljan klub”

Nema stanke i odmora u NK Abeceda. Iza njihovih predstavnika nastupi su na raznim turnirima a vrlo skoro očekuju ih i novi izazovi.

„Zadnje smo bili na Dalmatinko kupu s tri kategorije dječaka i dvije curica koje su nastupale pod ŽNK Donat, zadovoljni smo prikazanom igrom i prezentacijom našeg kluba i van terena” – ističe Jure Perković, prvi čovjek NK Abeceda.

Vrlo skoro na ŠC Višnjik, NK Abeceda bit će 19. svibnja domaćin zanimljivog turnira.

„Prošle godine je Abeceda kup bio za 2011. godište a sada će biti za 2012 godište, maksimalan broj ekipa koji će sudjelovati je deset. Dolazi nam jedna ekipa iz Gospića, imat ćemo goste i iz Međugorja, nekoliko iz Splita i iz naše Županije. Veselimo se dolasku naših sportskih prijatelja i ja vjerujem da će i ovo izdanje biti izvrsno kao i ono prošlo, premijerno”.

Brzo će i ljeto, planovi.

„Nama je ljeto najzanimljivije. U suradnji s Coerver Coaching Akademijom organizirat ćemo kamp koji će biti održan od 24.6. – 28.6 u Zadru i u Ljupču. Na te dvije lokacije bit će održani treninzi, bit će uključeni i neki klubovi iz Zadarske županije. Nogomet na plaži, u moru, nogo tenis i dosta toga pripremamo za sve one koji nam se pridruže”.

Zimski period, zadovoljni kako ste odradili

„Jesmo, podignuli smo kvalitetu svih naših kategorija jer nam je došlo i dosta talentirane djece iz drugih klubova, možemo sada reći da smo ozbiljan klub i da radimo predano. Postoji i mogućnost suradnje s hrvatskim prvoligašima, u kontaktu smo s dva najjača naša kluba i tko bude konkretniji s njim ćemo dogovoriti suradnju” – na kraju će Perković.