Josip Pedić: “Velika mi je čast biti dio Milan Academy Junior Campa!”

Vrijeme čitanja: 2 min

Za manje od dva mjeseca, točnije od 08. – 12. srpnja na nogometnim terenima ŠC Višnjik u trajanju od pet dana održat će se drugi dio Milan Academy Junior Campa. Prvi dio Kampa odvijat će se u istarskim Banjolama u razdoblju od 02. – 06. srpnja. Tako će Zadar nakon dvije godine i kampa FC Internazionale imati priliku ugostiti još jednog svjetskog nogometnog giganta.

Prijave za Milan Academy Junior Camp u punom su jeku. Četiri trenera i jedna trenerica iz Zadra, koji će asistirati trenerima koji na Kamp stižu iz Milana, s nestrpljenjem iščekuju njegov početak. Jedan od njih je i Josip Pedić iz Nogometnog kluba Zara.  

„Nakon Intera u Zadar nam dolazi još jedan vrhunski klub. Meni osobno Milan je jako drag klub. Čast mi je i privilegija biti među svim tim trenerima koji nam stižu i raditi u kampu ovako velikog kluba“, kaže Pedić.

Koliko trenera iz Milana će biti prisutno za vrijeme trajanja kampa ovdje na terenima ŠC Višnjik?

„Stižu četiri trenera iz Milan junior Campa kojima ćemo mi asistirati na način da ćemo biti uključeni u svaki segment treninga. Uz mene tu su još i Ana Petrović te Luka Marinović iz NK Abeceda Sporta kao i Nikola Matković iz NK Zara te Antonio Kvartuč iz NK Zadar. Najviše ćemo raditi na elementima tehnike i početnih osnova u nogometu. Moj zadatak bit će animirati djecu kako bi konstanto bila u tenziji i radu i kako bi bila zadovoljna. Naravno, u ostalom dijelu ćemo sprovoditi u djelo sve savjete koje nam daju treneri iz Kampa.“

Očekuje se kako će Kamp okupiti velik broj djece. Kako će se odvijati program i rad s njima na samim terenima?

„Djeca će biti podijeljena u nekoliko grupa po godištu kako bi bio isti podražaj u radu. Očekujemo preko stotinu djece s obzirom da je i na Kampu Intera prije dvije godine bilo otprilike isto toliko polaznika.“

U svakom slučaju još jedno lijepo nogometno iskustvo ovdje u Zadru za sve vas, a posebno za one najmlađe koji će se imati prilike okušati na Kampu velikog Milana.

„Svakako. Nadam se i vjerujem kako će za sve sudionike i nas trenere ovo biti još jedno veliko iskustvo baš kako je to bilo i na Kampu Intera. Velika je to nagrada i nama ali i svoj djeci koja će sigurno kroz cijeli život nositi lijepa sjećanja na nastup u Kampu Milana“, zaključio je Pedić.

Na Milan Academy Junior Campu u Zadru bit će mjesta za preko 100 polaznika. Cijena po polazniku Kampa iznosi 2200 kuna u što je uključen i komplet od dva dresa. Uz dva treninga dnevno, polaznike na Kampu očekuju još i animacijsko-edukativni programi, izlet iznenađenja, osiguranje djece za vrijeme trajanja Kampa, vrhunska nogometna oprema, užina, ručak te mnoštvo zabavnog sadržaja.

Više o svemu što će se i na čemu raditi zainteresirani mogu pronaći na službenim facebook stranicama Kampa: Milan Junior Camp Hrvatska gdje će pronaći i prijavnicu.