Slavko Trninić na Višnjiku će održati predavanje na temu sustava cjelovitog razvoja igrača od 8. do 19. godine.

Vrijeme čitanja: 1 min

U Zadru se od 23. do 26. svibnja igra završnica Prvenstava Hrvatske mlađih kategorija – juniora, kadeta, pretkadeta i dječaka. Najprije su, 23. i 24. svibnja na rasporedu završnice juniorskog i pretkadetskog uzrasta (U19 i U15), a 25. i 26. svibnja su na redu kadeti i dječaci (U17 i U13).

Prilika je to da svatko unaprijedi svoje znanje i prisustvuje važnim predavanjima. Prof. dr. sc. Slavko Trninić, kojega nije potrebno posebno predstavljati jer već samo ime garantira stručnost održat će 24. svibnja drugo predavanje na temu sustava cjelovitog razvoja igrača od 8. do 19. godine. Uvodno predavanje koje je održano na završnici Kupa Krešimira Ćosića u veljači u Splitu imalo je odlične odjeke, a sada se očekuje svojevrsni nastavak.

Završni dan natjecanja, 26. svibnja, bit će i dan za predavanja trenera U16 i U20 muških reprezentacija, Damira Rajkovića i Milana Karakaša s temom plana i programa trenažnog procesa Muške mlade (U20) i Muške kadetske (U16) reprezentacije koje su ovog ljeta Hrvatskoj donijele srebrnu, odnosno zlatnu medalju s Europskih prvenstava.