Škola nogometa NK Sabunjar četvrta na Biograd kupu

Vrijeme čitanja: 2 min

Na Biograd kupu su nastupili i predstavnici Škole nogometa NK Sabunjar iz Privlake koji su tu došli na poziv voditelja škole nogometa NK Primorac Jure Kneza, koji je prepoznao dobar rad u njihovoj školi i uputio im je poziv za turnir što su oni objeručke  prihvatili.

Na turniru su djeca iz Privlake nastupila u kategoriji U-11 (2008. i mlađi) 12 igrača ukupno je vodio voditelj ŠN NK Sabunjar, Jurica Zanki i to 6 igrača 2008 godište, te 6 igrača 2009 godište što posebno veseli jer su i pojedinci godinu dana mlađi pokazali da se mogu nositi sa starijima.

U skupini su pobijedili školu nogometa Joso Bego iz Šibenika 1-0, nakon toga su odigrali neodlučeno s Dalmatincem iz Crnog  te su protiv osvajača turnira Primorca iz Biograda odigrali 0-0 čime su osigurali prolazak u četvrtfinale.

Završnica turnira je prebačena u dvoranu zbog lošeg vremena. U četvrtfinalu su nakon izvođenja penala bili bolji od Zadra.

U polufinalu je Velebit iz Benkovca bio bolji od i slavio je sa 2-0, dok su u utakmici za treće mjesto izgubili od Dinama također s 2-0.

I više nego zadovoljan je Zanki.

“Ostvarili smo izvanredan rezultat u konkurenciji ovakvih klubova, te smo ponosni na dečke i njihove partije, ali što je još bitnije na njihovo ponašanje za vrijeme turnira. Do kraja sezone nas očekuje turniri u Gospiću i češkom Brnu koje s nestrpljenjem očekujemo”.