Marko Šimurina, predsjednik Udruge za mali nogomet Zadarske županije: “Hvala svima koji su bili dio još jedne zanimljive sezone u zadarskom futsalu”

Vrijeme čitanja: 2 min

Pao je zastor na još jednu sezonu u zadarskom futsalu. Rezime je dao čelni čovjek zadarskog futsala Marko Šimurina.

Još jedna uistinu nevjerojatna sezona je iz nas kroz sve tri lige zadarskog futsala. Treća liga je napredovala kvalitetom i osvojiti je nije bilo nimalo lako, što se na kraju i pokazalo. Druga liga je ponudila borbu 6-7 klubova za viši rang, praktički do zadnjeg sučevog zvižudka, osim ako izuzmemo Svetog Antu, koji je dominirao disciplinom, ustrajnošću i klupskom organizacijom, što mu je na kraju par kola prije kraja donijelo siguran plasman u prvu županijsku ligu”.

Novi prvak je Kontrol Biro Auto Rogić.

“Da je netko na početku sezone rekao Kontrol biro će biti prvak, malo tko bi vjerovao, upitan je bio i njihov siguran plasman u play off. Međutim dečki su rasli iz kolo u kolo, osvojili “Čaroliju” i s time istaknuli svoju kanditaturu za najviše postolje, koje su na kraju i zasluženo uzeli”

Odlični susreti u doigravanju i pune Mocire.

“Četvrtfinale i polufinale donijeli su neviđen triler u Mocirama, Idassa i Kontrol su se iz ponora vratili poput Liverpoola, i tada smo znali futsal će i ove godine ponuditi nešto posebno u finalu. I bilo je uistinu posebno, puna dvorana, prekrasna utakmica, puno šansi, preokreta rezultata, i na kraju u sam smiraj cijelog prvenstva Jurica Zanki izvodi pravo malo čudo i Kontrol biro piše čarobnu futsal priču. U samo tri godine od treće do prve lige, do županijskog prvaka, želja i volja za pobjedom srušila je sve prepreke, kapa do poda”

 Šimurina je istaknuo još nešto.

Ovim putem bih čestitao MNK Rupalj, MNK Sinjoretovo, MNK Primorac Ljupač, MNK Sveti Ante i MNK Kontrol biro na velikim uspjesima, te ujedno čestitao sudačkoj organizaciji, delegatima i povjerenicima za natjecanje na odlično odrađenoj sezoni, i jedno veliko hvala Prirodoslovno – grafičkoj školi, tvrtki Sonik i svim pisanim i digitalnim medijima i naravno, koji su i ovu godinu bili uz nas”.