Mislav Karoglan nakon sjajne izvedbe svojih igrača i važne pobjede na Stanovima: “Varaždin nam je “naletio”! Branko Karačić: “Nismo bili na nivou!”

Vrijeme čitanja: 2 min

Nakon velike predstave Zadrana u kojoj su s 3:0 jučer na Stanovima “razmontirali” Varaždina koji vodi mrtvu trku sa Šibenikom za Prvu HNL, treneri jedne i druge momčadi Mislav Karoglan i Branko Karačić iznijeli su svoje viđenje utakmice.

Naravno, više zadovoljstva nakon utakmice iskazao je domaći strateg Karoglan.

„Mislim da je Varaždin bio malo u grču u ovoj utakmici. Mi smo prije utakmice i osjećali da bi se to moglo dogoditi. Dobro smo ih skautirali, gledao sam njihove utakmice protiv Dinama i Hajduka i činili su mi se kao najozbiljnija momčad lige.  Pogotovo prema onome što su prikazali protiv Dinama. Imali smo nekakav plan u ovoj utakmici. Sa lažnom špicom i sa širokim desnim krilom i visokom osmicom napasti lijevu stranu. Tako smo i dali prvi gol.

Puno kolega mi je reklo da igramo dobro. Drugačije. Osim poluvremena protiv Hajduka i utakmice u Šibeniku nas nitko nije nadigrao. I da se nismo toliko ispromašivali u utakmicama protiv BSK-a, Dugopolja i Kustošije ali i mnogim ostalima, danas smo mogli pričati o mirnijoj borbi za ostanak. Ali mislim da je to sada iza nas. Nakon svih tih utakmica krenula je priča kako će i nama netko naletiti. Nažalost mog kolege, a na našu radost, bio je to Varaždin.“

Trener Varaždina, Branko Karačić.

„Došli smo s velikim ambicijama u Zadar. Kod ekipe koja ima i glavu i rep. Vjerovali smo da možemo kvalitetno reagirati na lažnu špicu Župana koji nam je stvarao dosta problema. No, mi smo jako loše ušli u utakmicu gdje nam se dogodio penal za domaćina već u drugoj minuti. I u nastavku smo bili nervozni. Dogodilo se i to isključenje Glavice. Nisam čuo što je rekao sucu ali ako ga je opsovao onda ga ne bi pokušao opravdati niti da mi je rođeni sin. Uglavnom, rekao bih da nismo bili na onom nivou na kojem smo trebali biti da osvojimo nešto više.

Jedino što nas veseli jest da je i Šibenik izgubio pa je bodovna razlika između nas ostala ista. Nažalost, zbog žutih kartona na ovoj utakmici ostali smo bez pet igrača za sljedeću što nam predstavlja veliki problem“, zaključio je Karačić.