18 kol 2022
Duje Brala u sastavu Hrvatske U-16 reprezentacije za turnir u Francuskoj
Košarka

Duje Brala u sastavu Hrvatske U-16 reprezentacije za turnir u Francuskoj

Nakon okupljanja regija u Vodicama krajem prošle godine kada se okupilo pedesetak reprezentativnih kandidata sa Sjevera, Zapada, Istoka, Juga i Centra, potom siječanjskih priprema u Velikoj te jakog međunarodnog turnira u Turskoj krajem siječnja, kadetska košarkaška reprezentacija Hrvatske U-16 odradila je kratke pripreme u Daruvaru odakle danas odlazi na turnir u francuski Bellegarde.

Uz Hrvatsku nastupit će još i odabrane selekcije Španjolske, Italije i Francuske. I ovaj turnir našim dečkima bit će jedna od odličnih provjera pred glavni događaj koji ih očekuje a to je od 9. do 18. kolovoza nastup u Italiji na Europskom prvenstvu.

Među odabranih dvanaest koji će igrati u Francuskoj je i naš Zadranin Duje Brala kao jedini predstavnik kluba s Višnjika.

Hrvatska U-16 za turnir u Francuskoj: 1.Duje Brala, 2.Antonio Šantić, 3.Luka Kujundžić, 4.Antonio Klarin, 5.Roko Rađa 6.Jakov Vujičić, 7.Dominik Vujanović, 8.Bruno Tomić, 9.Tomislav Ivišić, 10. Francesco Tritella, 11.Filip Kalajžić. 12. Iliass Houlim.