04 pro 2021
Kadeti NK Zadar”love” polufinale hrvatskog Kupa
Nogomet

Kadeti NK Zadar”love” polufinale hrvatskog Kupa

Danas s početkom u 16 sati na stadionu Stanovi kadeti Zadra igraju utakmicu četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv makarskog Zmaja. Naši će momci tako, pred domaćom publikom, pokušati izboriti plasman u polufinale, što bi bio uistinu odličan rezultat i još jedan plus ovoj sezoni u kojoj od početka drže vodeće mjesto u Dalmatinskoj ligi.

Bodom osvojenim kod biogradskog Primorca u prošlom kolu (0:0), momčad Dejana Butića zadržala je vrh ljestvice sa 62 boda i utakmicom manje od prvog pratitelja splitskog Adriatica, koji ima 61. Zmaj je, pak, na petoj poziciji sa 53 boda pa iako je ove sezone već dvaput poražen od Zadra, na Stanove sigurno ne dolazi s bijelom zastavom.

Za očekivati je zanimljivu utakmicu u kojoj je ulog plasman među četiri najbolja u državi pa ovom prilikom pozivamo sve naše navijače da u srijedu u 16 sati dođu na Stanove i podrže zadarsku dicu. Naši kadeti su to svakako zaslužili, a odličnu atmosferu i osjećaj privrženosti svom klubu potvrdili su i podrškom akciji članstva “Volim te Zadre moj” te zajedničkom fotografijom sa članskim iskaznicama.

Tekst i foto: NK Zadar