KKOI Zadar ostvario je svoju desetu pobjedu u sezoni!

Vrijeme čitanja: < 1 min

U XI. Kolu PH košarke u kolicima ekipa KKOI Zadra ostvarila je svoju desetu pobjedu uz samo jedan poraz u sezoni! Rezultat je bio 45 – 68 za Zadrane.

Zadrani su u Kostrenu stigli sa 6 igrača što nije uobičajeno za njih no spriječeni dolaska bili su Ive Anić – Ivičić te Slobodan Vulić. No zadarskoj ekipi to nije predstavljalo nikakav problem te su rutinski „riješili“ utakmicu.

Već u prvoj četvrtini su Zadrani pokazali da nema popuštanja te su održavali visoki ritam svih 40 minuta. Nakon prvih 10 minuta Zadrani su već imali dvoznamenkastu prednost od +10 (6 – 16). U drugoj četvrtini Kostrenjani su povezali redove no nedovoljno da se približe aktualnim prvacima, te se na veliki odmor otišlo s 19 – 36. U trećoj četvrtini razlika se samo povećala te je ostalo samo pitanje s kolikom razlikom će na kraju slaviti Zadrani. U posljednjoj četvrtini Zadrani su ipak stali na kočnicu te je u zadnjoj četvrtini Kostrena odnijela pobjedu 18 – 13, što nas dovodi do ukupnog rezultata 45 – 68.

KKOI Zadar su u ovoj pobjedi predvodili Darijan Jančijev koji je upisao dvostruko dvocifreni učinak (double–double) sa 16 poena te 19 skokova, Alen Bračanov s također 16 poena i 11 asistencija, Ivica Žagar s 15 poena, Ante Rubeša s 13 poena, te Ivan Hromin s 8 postignutih koševa. Kod domaćina najbolji je bio Vrzić s 12, Milinović s 10 te Deranja s 10.

Iduće kolo KKOI Zadar dočekuje KKI Vukove i KKI Zagreb, utakmice koje će uvelike utjecati na konačni poredak. Utakmice se igraju u nedjelju 07. Travnja, 2019. u hramu košarke, dvorani Jazine s početkom u 13.30 h. Pozivamo Vas da dođete u što većem broju te pomognete KKOI Zadru u naumu da obrani naslov prvaka Hrvatske!