Mislav Karoglan nakon remija u Bijelom Brdu: „Pomalo sam razočaran suđenjem u Drugoj ligi!“

Vrijeme čitanja: < 1 min


Pomiješani osjećaji obuzimali su trenera NK Zadar Mislava Karoglana nakon jučerašnje utakmice 17. Kola Druge HNL u kojoj su njegovi igrači remizirali u gostima kod BSK-a 1:1. S jedne strane bio je zadovoljan podjelom bodova, dok se s druge nikako nije mogao oteti dojmu kako suđenje nije bilo naklonjeno njegovoj momčadi.

„Naša najzrelija utakmica dosada. Nametnuli smo se od prve minute visokim presingom kako nam protivnik ne bi stvarao problematične situacije. Sve u svemu, zadovoljan sam bodom koji je psihološki gledano jako važan za nas. Teško je igrati u gostima. Ali moram reći i kako sam pomalo razočaran suđenjem u Drugoj ligi.“

Aludirao je Karoglan na situaciju iz 54. minute kada je domaći igrač igrao rukom u svom kaznenom prostoru a sudac ostao nijem.

„Bio je klasični jedanaesterac. Jako je nalikovalo situaciji koja se dogodila na utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca na Stanovima. To je već pomalo neugodno. Stvarno mi nije jasno“, rezignirano je zaključio Karoglan.

Zadrane u nastavku prvenstva sada očekuje prilično težak raspored. Jerbić i Repić kartonima u Bijelom Brdu sami su sebe izbacili iz konkurencije za sastav u utakmici idućeg kola protiv Lučkog na Stanovima nakon koje slijede čak tri uzastopna gostovanja.

Na kojima, kako je ustvrdio i trener Karoglan, nije baš jednostavno doći do bodova…