Kuglači Zadra od sezone se opraštaju domaćim susretom protiv Bjelovara. M Baljak: “Pobjedom se oprostiti od naših navijača!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Domaćim susretom protiv Bjelovara kuglači Zadra spustit će zastor na ovosezonski nastup u natjecanju. Porazom u prošlom kolu od Kandita Zadrani su „zapeli“ u sredini tablice odakle ne mogu više ni gore ni dolje pa će utakmicu 18. kola protiv gostiju iz „grada sira“ odigrati za publiku i gušt.

„Nevjerojatno je da smo prije samo nekoliko tjedana razmišljali na način da će ova utakmica biti odlučujuća u našim nastojanjima da ostanemo u ligi. Srećom, taj smo posao odradili ranije, baš kao i Bjelovar, tako da i jedni i drugi ulazimo rasterećeni u ovaj dvoboj. Za razliku od prošle utakmice s nama će sutra biti naši juniori Božičević i Cindrić pa ćemo s mladim snagama ući u taj dvoboj“, rekao je u najavi utakmice kapetan zadarskih kuglača Marijo Baljak.

Baš kako je rekao kapetan, sezona je bila poprilično prevrtljiva pa je u jednom njenom dijelu Zadar gledao kako ibjeći posljednju poziciju a u drugom pucao na sami vrh poretka.

„Istina. Malo je nedostajalo da dohvatimo to četvrto mjesto i možda i izravni plasman u europsko natjecanje. Ali niti taj cilj nije propao skroz. Očekuje nas još i nastup u Kupu idućeg mjeseca kroz koji također imamo priliku izboriti mjesto u Europi“, zaključio je Baljak.

Dvoboj kuglača Zadra i Bjelovara igra se u subotu 23. ožujka s početkom u 15 sati.