1. Sonik ŽMNL: Bliži se kraj regularnog dijela, parket postaje sve vrući, a svaki bod sve potrebniji!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Stanovi su do jučer bili otpisani,  a danas potajno gledaju prema play offu. Preporod sa Stanova u splitskoj režiji je na iskušenju u dvoboju s Poljicima. Opasni Vučkovići su itekako opasni kad im se dozvoli da razviju igru i na tome trebaju poraditi Tumini jurišnici.

Paklenici bod u prošlom kolu nije puno značio, a mogu li se izvuci protiv Idasse, koja je u zamahu i u play offu. Dosta će ovisiti o tome kakvi će sastavi istrčati kao i o koncentraciji.

Plovanija bi vrlo lako mogla upisati dvije vezane pobjede jer im u goste stiže otpisani ali rasterećeni Ugljan. Tri boda bi došli kao bronhi za lakše disanje, no Ugljan pokazuje da se nisu predali i da uživaju u  posljednjim kolima u prvoj ligi.

Varoš je pokleknula prošlu nedjelju i ugroženo im je drugo mjesto. Samba će im sigurno pokušati kreirati probleme u vidu rezultata, no prvak je dovoljno moćan u svom rosteru za pobjedu, iako se plesači s time neće složiti.

Kontrol biro i Puntamika će se sučeliti u derbiju kola i duelu momčadi koje su u odličnoj formi. Iako pogled na tablicu stavlja KB u položaj favorita, Duvnjak i ekipa sa “brucošijade” žele bodove, i to tri.

Ploča opasno visi, kao pršut u La Bodege, i samo ih luda serija pobjeda može podignuti sa dna. Nažalost, čekaju ih Vrsi, poletni, mladi, dobri i dugo vremena lideri lige te se to nameće kao jako težak posao.

Tin će u utorak u Biograd u goste Gaunima koji su se serijom loših rezultata uvukli u probleme oko opstanka, naravno mislimo o kvalifikacijama. Ipak njihova kuća je Biograd i u svakoj utakmici idu po bodove, pa iako s druge strane stajao mega Tin.

Tekst: K. Zrilić

Foto: Futsal Zadar