Š. Špralja: Zaslužujemo igrati u ABA ligi i to ćemo i pokazati

Vrijeme čitanja: < 1 min

Utakmica sezone očekuje u nedjelju košarkaše Zadra. Pobjedom u zadnjem kolu na gostovanju Laktašima kod Igokee, Zadrani bi sačuvali status regionalnog ABA ligaša dok ih u slučaju poraza očekuju kvalifikacije s finalistom ABA 2 lige.

„Šesti ili sedmi put ove sezone nam se događa da nam je biti ili ne biti. Nakon poraza od Krke u Zadru smo krenuli na gostovanje i kod Mege i domaći susret protiv Cibone. Na svu sreću ta dva ogled smo uspjeli pobijediti a ja vjerujem u naše dobro izdanje i sada protiv Igokee, pobjedu i ostanak u ligi” – kaže kapetan momčadi iz Krešinog doma, Šime Špralja.

Olakotna okolnost je da Zadar drži sve u svojim rukama.

„Da, utakmice koje smo mi kontrolirali smo u konačnici mahom završavali i pobjedom, izuzev Partizana. Ako se postavimo kako treba na terenu, mislim da ne bi smjeli imati problema protiv Igokee. I nama i njima gori pod nogama, ja sam optimist i uvjeren sam da će Zadar i sljedeće godine igrati u ovom natjecanju, koliko god smo imali uspjeha i padova ove sezone, mislim da nam je mjesto u ABA ligi”.

Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 17 sati. Prije toga, već sutra Zadrane u nastavku HT Premijer lige na Višnjiku očekuje sraz sa Splitom.

Foto: ŠC Višnjik