Kwame Vaughn više nije igrač KK Zadar

Vrijeme čitanja: 1 min

Kwame Donte Vaughn službeno više nije dio momčadi Košarkaškog kluba Zadar. Potvrdio je to danas sportski direktor Branimir Longin.

Ugovor o suradnji KK Zadar i Kwamea Vaughna raskinut je iz više razloga, kako navodi sportski direktor. No, uglavnom je naglasak na tome što razigravač nakon 25 dana, koliko je bio izvan pogona nije u mogućnosti pružiti adekvatnu potporu na nivou kakvom je inače, kakvu je namjeravao i koja se između ostalog, od igrača takvog profila očekuje.

Klub se trenutno nalazi pred iznimno važnim susretima u završnicama kako domaće, tako i regionalne lige, a na veliku žalost kluba i momčadi, u tako važnim utakmicama nije se mogao iskoristiti veliki potencijal igrača kao što je Vaughn.

Vaughn se zahvalio na ukazanoj prilici, momčadi i načinu na koji primljen u istu. Također, zahvalio se i navijačima te istaknuo kolika mu je čast što je barem na kratko vrijeme imao privilegiju igrati košarku u gradu u kojem se, kako navodi, košarka istinski živi. Isto tako zadarskom klubu poželio je sve najbolje u budućim natjecanjima.

Ono što je također važno za napomenuti jest da igrač od strane kluba nema nikakvih dodatnih financijskih potraživanja i da se suradnja raskida u prijateljskom ozračju.

Kwameu Vaughnu u daljnjoj profesionalnoj karijeri od srca želimo sve najbolje, puno sreće i uspjeha te mu se ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Tekst: KK Zadar