29 ožu 2024
I. Vrbnjak drugi strijelac Triglav A2 lige: “Hvala mojim suigračima i trenerima, svi moji golovi su plod našeg zajedničkog rada”
Vodeni

I. Vrbnjak drugi strijelac Triglav A2 lige: “Hvala mojim suigračima i trenerima, svi moji golovi su plod našeg zajedničkog rada”

Veliki doprinos izvrsnom rezultatu predstavnika VK Zadar 1952 u Triglav A2 regionalnoj ligi dao je i njihov najbolji igrač, mladi hrvatski reprezentativac Ivan Vrbnjak.

Ivan je sezonu završio kao drugi strijelac ovog natjecanja. Ukupno je postigao 41 gol, prvi je Andrija Vlahović, igrač šibenskog Solarisa s 45 golova.

„Sretan sam, lagao bih kad bi rekao da nisam, međutim, vjerujte, ono što mene puno više veseli je naš momčadski rezultat. Moji suigrači su mene doveli do svih tih golova, sve je to njihova zasluga. Znam često reći, što se mene tiče ja ne moram postići niti jedan pogodak a neka mi slavimo. Hvala mojim suigračima i trenerima, svi moji golovi su plod našeg zajedničkog rada”.

Osmo mjesto osvojeno je u regionalnom natjecanju.

„Naša treća sezona igranja u tom natjecanju pokazala je da mi iz godine u godinu napredujemo a to je znak da se u Zadru radi odlično i da je napredak itekako vidljiv. Ovo nam je najbolji plasman do sada, međutim, svjesni smo mi da imamo još dosta prostora za napredak i tome težimo”.

Slijedi doigravanje za prvaka Hrvatske.

„Velika nam je čast što smo među osam najboljih momčadi u Hrvatskoj. U četvrtfinalu igramo s ponajboljom svjetskom momčadi zagrebačkom Mladosti. Svima nama i našim navijačima to će biti velika nagrada za odličnu sezonu. Jedva čekamo te susrete. Mladost je veliki favorit, mi ćemo u ta dva ogleda s njima dati koliko možemo. Poslije nas očekuje i doigravanje za poredak od petog mjesta, vjerujem da ćemo tu imati što za reći protiv svih suparnika” – zaključio je Vrbnjak.

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik