Hrvački klub Zadar uspješno organizirao Regionalno prvenstvo

Vrijeme čitanja: 1 min

U dvorani Mocire održano je Regionalno prvenstvo u hrvanju – jug Hrvatske. Sudjelovalo je 106 hrvačica i hrvača iz četiri kluba: HK Split, HK Gospić, HK Šibenik i HK Zadar.

Djeca su bila raspoređena u pet uzrasnih skupina: Mlađe djevojčice i dječaci početnici (2011;2012): Mlađe djevojčice i dječaci početnici (2009;2010): Mlađe djevojčice i dječaci (2006;2007;2008): Starije djevojčice i dječaci (2004;2005): Kadetkinje i Kadeti (2002;2003) a svaka skupina podjeljena je u određene težinske kategorije kako bi se što više smanjila mogućnost ozlijeda i svima omogućilo iste uvjete za ostavrivanje plasmana.

Vladimir Menčik, Hrvački klub Zadar

“Organizacija cijelog natjecanja prošla je odlično što su potvrdili i naši kolege iz ostalih klubova i nesebično podijelili iskustva u svojim lokalnim medijima. Za organizaciju svakako moram pohvaliti roditelje u klubu koji se sve više angažiraju kada se radi o ovakvim događajima, očevi su pomagali oko fizičkih poslova i postavljanja borilišta dok su vrijedne majke hrvačica i hrvača pripremale slastice za sve natjecatelje”.

Ekipni rezultati izgledaju ovako:

  1. HK Šibenik 192,5
  2. HK Zadar 190,5
  3. HK Gospić 84
  4. HK Split 58,5

Hrvački klub Zadar predstavljalo je 37 natjecatelja od toga 14 djevojčica i 23 dječaka:

PRVA MIESTA OSVOJILI SU: Rogić Ivano, Ivanac Niko, Strika Lovre, Kevrić Luka, Parić Jakov, Kovačević Marino, Šumski Josip, Urić Šime, Nekić Cvita, Rados Emanuela, Urić Mia, Nekić Mare, Sikirić Cvita i Sarić Lucia.

DRUGA MJESTA OSVOJILI SU: Adum Leni, Miletić Luka, Batur Jure, Barić Marino, Maruna Luka, Zorić Tomislav, Stipanov Marino, Urić Donata, Šumski Marcela, Nekić Kate.

TREĆA MJESTA OSVOJILI SU: Radošević Zvonimir, Mihaljević Petar, Lovrić Andrej, Adžić Roko, Matić Lucijano, Mustajbegović Karlo, Čondrić Karlo, Bušljeta Renato, Mustajbegović Dea, Ljubičić Tonka, Šumski Marijana, Brčinović Gabrijela.