1. Sonik ŽMNL: Poraz vodećeg dvojca Varoši i Tina, iskoristio Kontrol biro!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Vodeći Tin je nakon dugo vremena potpisao poraz, na kraju se ispostavilo bezbolan. Turbo Stanovi su furiozno ušli u dvoboj i cijelo vrijeme su imali prednost. Majstorije Mladena Rožića su mamile uzdahe kao i eurogol Duje Baščevana, uostalom cijela utakmica je bila ljepotica kola.

Varoš nas nije navikla na poraze,  pa svaki novi zvuci senzacionalno. Poljica nisu sa strahom ušli u dvoboj i to im se višestruko isplatilo, s vjerojatno neplaniranim trobodom, ali slatkim kao najljepše francuske slastice.

Kontrol biro je dugo lomio hrabre bodule, da bi ih na kraju i slomio sa osmicom.Tako KB već 12 utakmica ne zna za poraz i na bod su od druge pozicije.

Ploča je u ljutoj borbi za opstanak i to je nakon ovog kola sasvim jasno. Usprkos dobroj igri nisu uspjeli niti bod odnijeti Puntamiki. Obitelj, malo oslabljena, je imala raspoloženog Dračevića na golu i hladnog egzekutora Nina Vukošu, što je bilo dovoljno za veliku pobjedu.

Alena Juričića je bilo po cijelom terenu, te je uz čovjeka sa sto ruku K.Dračevića poveo Plovaniju do bitne pobjede nad Sambom. Plesači su bili dostojan suparnik, no Plovanija je bila gladnija pobjede koju je na kraju i upisala.

Bod svakome, radost nikome je kratak opis dvoboja Paklenice i Gauna. Prvi bježe s dna, dok drugi žele izbjeći play out. Iako su Gauni imali prednost zadnja minuta je bila kobna i ode bod u Starigrad.

Vrsi su na kraju spašavali bod iako su imali i sva tri, ali isto tako i niti jedan. Idassa je smogla snage okrenuti minus dva, no nije znala to sačuvati i na kraju se piše “iks” koji zadovoljava sve strane.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar