Domagoj Muić uoči gostovanja na Šubićevcu: “I bod protiv jakog Šibenika bio bi dobar!”

Vrijeme čitanja: 1 min

Nogometaši Zadra u 15. Kolu Druge HNL danas gostuju na Šubićevcu kod prvoplasirane momčadi prvenstva Šibenika. Nakon poraza od Hrvatskog dragovoljca na Stanovima u otvarajućem dvoboju proljetnog dijela prvenstva, Zadrani idu u goste lideru lige i ekipi koja uz Varaždin pretendira na prvo mjesto i povratak u Prvu HNL.

Šibenik je na svom travnjaku veliki favorit, tu dileme nema. Dovoljno o tome govori i činjenica kako su u prvom dijelu sezone slavili usred Zadra s 2:0. No, kako u nogometu favorit nerijetko izgubi od autsajdera, tako se i momčad Mislava Karoglana ima pravo nadati pozitivnom ishodu. Tim putem idu i razmišljanja veznjaka Zadra, Domagoja Muića:

„Poraz od Hrvatskog dragovoljca je iza nas. Nemamo puno vremena razmišljati o njemu jer je ispred nas vrlo teška utakmica protiv odličnog protivnika. To sugerira i njihova pozicija na ljestvici. No, ja vjerujem kako im možemo pomrsiti račune i na Šubićevcu uzeti puni plijen. Iako napominjem kako i bod protiv ovakvog protivnika bio dobar.“Domagoj

Susret u Šibeniku počinje u 15 sati.