Bogat sportski vikend na Višnjiku

Vrijeme čitanja: 2 min

Ovog vikenda očekuje vas na Višnjiku bogat raspored sportskih događanja u znaku košarke i vaterpolo susreta regionalne vaterpolo lige. Sportski vikend ovaj put počinje već u petak 8. ožujka u 15 sati susretom županijske košarkaške lige između KK Jazine i KK ABC, utakmica će se odigrati u dvorani 2.

Subotnje utakmice počinju od 8 i 30 kada se u pomoćnoj dvorani 4 sastaju ŠK Zadar i KK Zara, natjecanje u sklopu U13 košarkaške lige, u istoj dvorani održava se turnir Škole košarke, a u 9 i 45 snage će odmjeriti ŠK Zadar i KK Krka, a u 11 sati KK Zara i KK Krka.

U subotu se igra i međužupanijska kadetska košarkaška liga, a u 10 i 15 u pomoćnoj dvorani broj 2 sastaju se KK ABC i KK DOŠK. Dvorana broj 2 u 12 i 15 rezervirana je za utakmicu županijske lige mlađih kadeta između KK Zadar i KK Sonik Puntamika.

U subotu je na rasporedu i susret 9. kola Jedinstvene kadetske lige u kojem će kadeti KK Zadar ugostiti momčad Splita. Utakmica počinje u 12 sati i 15 minuta, a igra se u pomoćnoj dvorani broj 3.
S početkom u 12 sati i 45 minuta u dvorani 4 igra se i susret U15 košarkaške lige između KK Sveučilište u Zadru i KK Voštarnica.

Glavna utakmica dana u subotu igra se u 17 sati, a riječ je o predzadnjem kolu ABA lige u kojem Zadru u goste dolazi KK Crvena zvezda. Ulaznice se za ovaj susret prodaju na blagajni ŠC Višnjik već od petka kad će blagajna raditi od 10 do 18 sati te u subotu na dan utakmice od 10 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene su 30 kuna za tribine, 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.

Sportski program u subotu zatvaraju vaterpolisti Zadra koji u doigravanju Regionalne vaterpolo lige na bazenu Zatvorenog plivališta u 19 sati dočekuju ekipu Kopra. Ulaz na utakmicu je slobodan.

U nedjelju, 10. ožujka, su na rasporedu tri utakmice, sve tri košarkaške. U 9 sati u dvorani 4 sastaju se KK Zara i KK ABC u sklopu natjecanja U15 košarkaške lige, u 10 sati u pomoćnoj dvorani broj 3 odigrati će se prijateljska utakmica u kategoriji U13 između ŠK Zadar i KK Krka i u 11 sati treći susret koji će se odigrati u dvorani 4, a riječ je o utakmici međužupanijske kadetske lige između KK Zara i KK DOŠK.

Tekst i foto: ŠC Višnjik