24 sij 2021
1.Sonik ŽMNL: Hvataju se pozicije za završne borbe
Futsal

1.Sonik ŽMNL: Hvataju se pozicije za završne borbe

Ploča je izvirila malo iznad vode, no protivnik u ovom kolu je opasan, Puntamika. Dvostruki ulog je na stolu, play off s jedne i opstanak s druge strane, pa tko voli nek izvoli.

Plovanija je upala u oluju na pučini i svaki susret je težak i mučan, pa tako i ovaj sa Sambom. Ekipa iz Poličnika je rasterećena, iako se bore za play off, dok Plovaniji igra samo pobjeda za mirniji finiš sezone.

Gauni su se porazom kroz tjedan malo poljuljali i treba im bar bod u dvoboju s Paklenicom. No podgorcima ne igra ništa nego pobjeda, jer se nalaze u zoni ispadanja i očekuje nas vatreni dvoboj.

Kontrol biro će svoju dvanaestu utakmicu bez poraza tražiti u dvoboju s Ugljanom, i usuđujemo se reći da će je i uzeti. Ugljan se porazom u prošlom kolu polako oprašta otprve lige, no časno i hrabro igraju i zaslužuju respekt.

Derbi kola će igrati Vrsi i Idassa Nadin i u tom susretu rosteri momčadi diktiraju favorita. Obje ekipe imaju par dijamanata u svojoj štali i s pravom se može zvati derbijem kola.

Stanovi idu na turbo pogon i treba vidjeti što mogu velikom favoritu, Tinu. Lideri pak s druge strane lome sve protivnike i ulaze kao favoriti u ovaj dvoboj.

Varoš se malo opušta pa je tako vjerojatno startna jedinica izgubljena, dok je i dvojka upitna. Ovaj vikend im nudi dvoboj s Poljicima kojima mnogi tepaju da igraju futsal za oko, a manje za rezultat. Stoga valja vidjeti kako će odviti ovaj dvoboj.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar