Zadranke u gostima kod Trešnjevke traže bodove vrijedne doigravanja PH!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Ispred košarkašica Zadra dva su uzastopna gostovanja koja bi mogla biti od velikog značaja kada se po okončanju osnovnog dijela natjecanja Prve ženske lige budu zauzimale startne pozicije. U prvom od njih, u 18. kolu, Zadranke putuju u Zagreb na obračun s Trešnjevkom, dok ih nakon tog ogleda očekuje i gostovanje u Dubrovniku kod Raguse.

Velika domaća pobjeda nad Šibenikom u prošlom kolu svakako je igračice trenerice Marije Mazije napunila samopouzdanjem pred ova dva teška ispita. Trešnjevka i Zadar, kao i Pula, s istim brojem pobjeda i poraza na tablici dijele treću poziciju pa je stoga ova utakmica izuzetno bitna za obje ekipe u pogledu borbe oko doigravanja.

„Protiv Šibenika smo konačno odigrali s više aktivnih igračica u napadu i to me stvarno čini zadovoljnom. Sada idemo u goste ekipi koja se bori za završnicu. Bit će to jedna teška utakmica prvenstveno iz razloga što nam još uvijek nedostaje Lucija Perica. Kod kuće smo ih uspjele pobijediti u jednoj zanimljivoj utakmici, a sličnu predviđam i sutra u Zagrebu.“

Utakmica između Trešnjevke i Zadra na rasporedu je 02. ožujka u zagrebačkoj Dvorani 2 Doma sportova s početkom u 20 sati.