2.ŽMNL: Sveci malo usporili, na dnu se zakuhalo

Vrijeme čitanja: < 1 min

Kontra nastavlja svoj fantastičan niz pobjeda, četvrta zaredom. S čak šest golova su ispratili Raštane u subotnju noć i natovarili im gadne muke.

Bali i Dasiaddo su više očekivali i nadali se od boda. Pobjeda bi bila vrijedna, skoro pa i opstanka, a ovako ostaju brige objema ekipama.

Više od boda su očekivali i u Brodarici u sudaru sa Sv.Mihovilom. Možda i dva kapitalna boda u borbi za prvu ligu su prosuli, no Galovčani se bore za goli život, i protiv takvih nikad nije lako!

Višnjik je poveo Young Boyse i stao igrati. Prepustili su igru protivniku i malo pomalo Boysi su zagospodarili terenom, a kasnije i rezultatom. Konačni epilog je pobjeda Young Boysa i proboj na poziciju broj 2, dok je Višnjik napravio korak unazad.

Više od boda su se nadali u Murvici u dvoboju s Primorcem koji je bio oslabljen ali hrabar i učinkovit. Ipak nisu uspjeli sačuvati rezultatski plus i na koncu imaju bod kojeg bi potpisali prije utakmice.

Pravi derbi je bio dvoboj Svetog Ante i Bilog briga, borba za svaki metar terena, gledali smo lijepu i dopadljivu utakmicu. Iako je Bili brig u dva navrata vodio, i bio nadomak pobjedi, Mateo Rončević je ostavio bod na Smiljevcu .

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar