1.Sonik ŽMNL: Tin usamljen na vrhu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Rekli bi, ista meta, isto odstojanje na vrhu, dok je Plovanija neočekivano u velikim problemima.

Tin je u derbiju kola dugo lomio Vrsi i činilo se da utakmica odlazi u nemirne vode. No prelomilo se s drugim golom Lovre Kresovića i nova tri boda su na kontu trenutnog lidera prvenstva.

Još zvoni u ušima Plovaniji, što od Varoši a nešto i od noći. Kraljevi zabave ipak nisu smogli snage suprotstaviti se Varoši niti malo, pa stoga ne čudi krajnji poraz, možda i najveći u povijesti kluba. Zvono za uzbunu zvoni, svaki sijedeći meč je bitka biti ili ne biti.

Puntamika se brzo vratila u pobjednički ritam i evo je u borbi za play off. Bolji su bili od Gauna koji su koliko toliko u sigurnim vodama, ponajviše zahvaljujući domaćim bodovima iz Biograda.

Samba također drži poziciju koja vodi u doigravanje, ovaj put su bili bolji od Ploče. Njihov slobodan pad se nastavlja i vjerovali ili ne, Ploča je na poziciji s koje se ispada.

Prazne puške su bile u dvoboju Poljica i Kontrol biroa i ne čudi krajnjih nula. KB je čak pokušao s vratarem u polju no zaključana su bila vrata Poljica i po bod svakome.

Tri šesterca, jedan deseterac, jedan crveni , te nekoliko žutih kartona je epilog dvoboja Ugljana i Idasse. Dugo su boduli bili u igri za bod, a možda i za tri, pogotovo nakon dva velemajstorska poteza Stipe Pavina, no promašeni kazneni udarci su bodove odnijeli Idassi. 

Stanovi su od utopljenika postali izgledan kandidat za direktan spas. Tuminu bojnu na splitski pogon je ovaj put povukao junak kola, haubica sa Stanova, Josip Tikulin, strijelac četiri zgoditka. Tako je rastužio Paklenicu i njenu armiju navijača.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar