Lori Nikpalj pred gostovanje odbojkašica Zadra u Novoj Gradišci: „Pošten pristup na kraju se uvijek isplati!“

Vrijeme čitanja: 2 min

Pred odbojkašicama Zadra gostovanje je kod ekipe Nove Gradiške protiv koje otvaraju posljednja tri kola u doigravanju za plasman u Super ligu. U ovom trenutku sigurno je samo kako će Osijek od iduće sezone igrati u elitnom razredu dok će Zadar i Split, kako sada stvari stoje, voditi mrtvu utrku do samog kraja prvenstva. Nova Gradiška je, nakon poraza od Zadra na Višnjiku u prošlom kolu, u toj borbi mrvicu zaostala i u ovom trenutku je ekipa koja ima najmanje izgleda za plasman u viši rang.

Jedna od onih koja je povukla u prošlom kolu i na koju se svoje suigračice u svakom trenutku mogu osloniti je Lori Nikpalj. Koliko je njezin lik i djelo vrijedan po mladu zadarsku ekipu pokazale su brojne odlične partije kroz sezonu.

„Pohvale svakako idu na račun cijele ekipe. Ja sam tu tek jedna kotačić u stroju koji u posljednje vrijeme funkcionira jako dobro. Konačno su stvari sjele na svoje mjesto što me i ne čudi jer treniramo dobro i predano i takav pristup se kad-tad mora isplatiti. Atmosfera među nama je odlična što se i vidi u igri i smatram kako smo u potpunosti zaslužile uživati u ovom trenutku.“

A na krilima prošlotjedne pobjede Zadranke se nadaju kako bi i u Novoj Gradišci mogli do slavlja i vrlo važnih bodova.

„To će biti lakše reći nego učiniti. Igramo u gostima gdje je uvijek teže igrati. Sigurno kako će ih njihova publika nositi da nam uzvrate za ovaj nedavni poraz. Njihovu snagu dobro smo osjetile i u prvom dijelu prvenstva kada smo unatoč našoj dobroj igri izgubile s 3:0. Moramo biti na razini na kojoj jesmo u posljednjih nekoliko utakmica i boriti se do kraja. Vidjet ćemo za koliko će to biti dovoljno“, zaključila je Nikpalj.

Susret odbojkašica Nove Gradiške i Zadra igra se u subotu 23. veljače s početkom u 17 sati.