27 stu 2021
M. Čakarun: “Uživam u Kopru, Primorska je klub koji je jako ambiciozan”
Košarka

M. Čakarun: “Uživam u Kopru, Primorska je klub koji je jako ambiciozan”

Slovenska Sixt Primorska obranila je naslov pobjednika slovenskog Kupa. Koparski sastav je u finalu završnog turnira porazio Hopsi Polzelu sa 91:72.

Za MVP-ja završnog turnira izabran je naš Zadranin Marjan Čakarun koji je Sixt Primorsku do drugog naslova u Kupu vodio sa double-double učinkom od 32 koša i 11 skokova.

“Super je osjećaj probuditi se sutradan i shvatiti da si dan prije osvojio vrijedan trofej, nešto prije uzeli smo i Superkup. Presretan sam što sam u jednom ovako dobro uređenom klubu koji je jako ambiciozan” – ističe Čakarun.

Primorska je uvjerljivo na prvom mjestu u 2. ABA ligi i ide u elitni rang. Dio te lijepe priče je i naš Zadranin.

Stvarno uživamo u Kopru ja i moja obitelj. Riječ o klubu koji svake sezone sve više ulaže tako da ovi naši rezultati i nisu toliko neočekivani. Mislim da bi Primorska mogla biti primjer svakom klubu na našim prostorima kako se treba raditi”.

Ciljevi su visoki.

Itekako i to mi se posebno sviđa, ABA prva liga je pred vratima, treba još korektno zaključiti i ovu sezonu do sada pa ćemo vidjeti što i kako dalje i ja i klub. Želimo i u prvenstvu Slovenije otići do kraja, tu su i Krka i Olimpija ali ne bojimo se nikoga. Puni smo samopouzdanja, ja se odlično osjećam, zadovoljan sam svime a rezultat toga i jesu moje dobre igre”.

Zadar.

“Pratim sve, to je moj klub koji me izgradio kao košarkaša i čovjeka. Kao i svaki navijač i ja mu želim što više uspjeha, možda nam se putevi opet spoje u skorašnjoj budućnosti” – na kraju će Marjan Čakarun.