04 pro 2021
D. Župan: “Trebamo razvijati našu djecu a ne tuđu”
Košarka

D. Župan: “Trebamo razvijati našu djecu a ne tuđu”

U punom jeku priprema za proljetni dio sezone u Drugoj HNL su nogometaši Zadra. Na čelu kolone je uvijek kapetan Dragan Župan koji odrađuje koje pripreme u karijeri.

“Uf, malo ste me zatekli, mislim čak četrdesete ako me pamćenje dobro služi”.

Bez obzira na to, 36 godišnji Župan i u prvom djelu sezone bio je najbolji pojedinac momčadi sa Stanova. Zadovoljan je Dragan kako protječe i dosadašnji dio priprema.

“Ide sve kako treba, radi se odlično, dobili smo novog trenera Karoglana. Prezadovoljan sam kako on to odrađuje, tristo posto je u cijeloj ovoj priči, treninzi su mu izvrsni, raznoliki, mlad je, talentiran i vjerujem da je ispred njega lijepa trenerska karijera”.

Pripreme utakmice.

“Ima utakmica koje smo odigrali jako dobro i onih nešto lošijih. Međutim, bitno je kako ćemo mi izgledati na proljeće. Sve je podređeno tom cilju. Uigravamo se po svim linijama a vrlo skoro ćemo svi skupa i vidjeti koliko dobar posao smo i odradili”.

Proljetni dio sve je bliži, Hrvatski Dragovoljac stiže 2. ožujka.

“Malo nam je škaljivo to što tri mlađa moraju krenuti u utakmicu. Ostali smo bez Lepinjice, moj stav je da kad nam dođe igrač na posudbu mora biti taj, točnije bolji od naših. Po meni on nije bio tolika prevaga da ne bi mogli igrati naši dečki Kulaš, Galešić i Zdrilić. Imaju potencijala, neka igraju oni rađe a on neka se kali u Rijeci. Kao momčadi cilj nam je da budemo od 4.- 7. mjesta. To je naša realnost po meni i tome težimo”.

Foto: Antonio Pejić