Zadranke na Baldekinu traže prolaz na završnicu Kupa Ružice Meglaj Rimac!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Prolaz na završnicu Kupa “Ružica Meglaj Rimac” košarkašice Zadra tražit će u nedjelju na Baldekinu kad će u četvrtfinalnom dvoboju snage odmjeriti protiv ekipe Šibenika.

Najveća vijest svakako je ona kako će ih na ovom susretu ponovno voditi trenerica Marija Mazija koja se nakon kraćeg izbivanja ponovno vraća na klupu u funkciji glavne trenerice.

“Da, nakon kratkog odmora ponovno se vraćam na klupu. Idemo odraditi ovu sezonu do kraja pa ćemo vidjeti kako ćemo posložiti sve za iduću sezonu.”

A da bi se i drugu godinu zaredom plasirale među četiri najbolje ekipe u Kup natjecanju, Zadranke će u gostima morati pobijediti probuđenu ekipu Šibenika. Pobjeda na Baldekinu u prvenstvenom dvoboju, u kojem su Zadranke u nekoliko navrata imale i dvoznamenkastu prednost, stručnom stožeru Zadra u pripremi sutrašnje utakmice i nije mogla biti od prevelike vrijednosti. Šibenik je danas druga ekipa predvođena sjajnom reprezentativkom Portorika koja će u paru s Inom Marin biti najveća prijetnja po zadarski koš.

Pred Mazijom i njenim igračicama težak je posao. Činjenica koje je svjesna i ona sama.

“Imamo dosta problema s ozljedama unutar ekipe i iz tog razloga sigurno se ne možemo staviti u ulogu favorita. Pogotovo što se Šibenik pojačao s jednom sjajnom igračicom i što igraju kod kuće. Ali dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo i plasiramo se na završnicu. To nikad nije bilo upitno.”

Susret počinje u 19 sati.