2.ŽMNL: Hvataju se pozicije, kako za Prvu ligu tako i za doigravanje

Vrijeme čitanja: < 1 min

Sveti Ante Oktogon je usamljen na vrhu i svi ga već vide u Serie A, no Deda i društvo pušu i na hladno. Tako da se sudar s Kontrom shvaća ozbiljno kao Vakulina najava zime. Pogotovo ako se zna da Kontra u zadnje vrijeme bilježi pobjede.

Bili brig se udaljio od prvoligaške zone teškim porazom i svaki novi dvoboj je polu kvalifikacijski. U tu rubriku spada i dvoboj sa Sv.Mihovilom koji se koprca na dnu i doslovce im je do kraja lige “biti ili ne biti”.

Prvoligašku nadu sniva i Brodarica, no Mali caffe je u naletu i miriše na pravu bitku na terenu, u kojoj će sitnice odlučivati.

Tornado je kroz tjedan skinuo veliki skalp, onaj od Murvice, i na sasvim pristojnoj poziciji je. Može li se zadržati na tome ostaje da se vidi nakon dvoboja sa Dasiaddom kod kojeg svijetli lampa, ali ne vinkovačka nego fenjeraška.

Rosteri Raštana i Young boysa će odrediti favorita u dvoboju koji će biti smjernica za nastavak sezone. Boyssi imaju sasvim realne šanse za put u prvu ligu dok Raštane bježe s dna i dodatnih kvalifikacija.

Murvica je izgubila dah porazom u Bibinjama i razlika za mjestom koje vodi u rang više je šest bodova. Ne izgleda uhvatljivo, a pogotovo ako se uzme u obzir da ovo kolo igraju s Balijem, ekipom koja je rastrčana, mlada i nepredvidiva.

Višnjik će ganjati pobjedu nad Primorcem koji je prokockao svoju zalihu na drugom mjestu. Pobjednik iz ovog dvoboja će dobiti bronhi, a nekako ispada da je veći imperativ na strani Višnjika.

Tekst: Krešimir Zrilić

Foto: Futsal Zadar